FŐOLDALA PROJEKTHÍREKKERKA VÖLGY KINCSEIKÉPGALÉRIADIGITÁLIS ADATBÁZISDOKUMENTUMTÁRFÓRUM  
MagyarSzlovénEnglish
HÍREKTúrajánlatok a Kerka völgybenTermészetvédelmi túravezető képzés SármellékenIndul a 2. akkreditált természetvédelmi túravezető képzés a PaNaNet projekt keretében
 
Kerka-völgy kincsei

Egy oldal, amely megismerteti a Kerka völgy értékes, természet közeli élőhelyeinek szépségét, a különleges növény- és állatfajokat, az itt élők által megőrzött épített örökséget és a sokszínű környezetet a természetkedvelő látogatókkal, a környéken túrázókkal és minden itt élővel, aki szeretné felfedezni élőhelyének apró csodáit.
Kedves internetes látogató, barangolja be virtuálisan a Kerka völgy kincseit bemutató oldalakat, és ha felkeltették érdeklődését az itt látottak jöjjön el személyesen is a Kerka vidék településeire, töltsön el pár kellemes napot a túrázásra, kellemes sétákra alkalmas dombhátak, völgyek, erdők vidékén és ismerje meg a völgy természeti értékeit.
A Kerka völgyhöz kapcsolódó élményeit, a legszebb képeit ossza meg velünk és a többi látogatóval az oldal fórumában és képgalériájában, amelyeket regisztráció után szabadon használhat.

Szerkesszük együtt a Kerka völgy kincseiről szólól oldalakat és őrizzük meg együtt a térség értékeit a jövő számára!
 
 

                                     

A projekt a Szlovénia-Magyarország-Horvátország Szomszédsági programban, az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásával valósult meg.
Minden jog fenntartva! Információ kérhető: info[kukac]kerkavolgy.hu